Bagerier i Säffle

Annons:
Hitta bageri i Säffle - alla trevliga och mysiga bagerier i Säffle som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Säffle och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Säffle. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Säffle erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Säffle

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Säffle. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Säffle som passar dig.

Holgers Konditori AB
Stortorget
SÄFFLE


Coop Extra
Magasinsg. 6
661 30 SÄFFLE

Annons:

Fika och frallor i Säffle

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Säffle är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Säffle. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Säffle från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Säffle

I Säffle finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Säffle som också kan vara av intresse.

Säffle är en tätort i Värmland och centralort i Säffle kommun med något under 9 000 invånare (2010). Säffle ligger vid Byälven, som förbinder Glafsfjorden med Vänern, och genomkorsas av Norge/Vänerbanan och Europaväg 45. Närmaste större tätorter är Åmål i Dalsland, Grums och Karlstad.

Yta: 735,26 hektar
Invånarantal: 8991, år 2010

Här kan du läsa mer om Säffle om du vill veta mer än saker om bagerier i Säffle.

I Säffle hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Säffle som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Värmland.
Annons: