Bagerier i Nykroppa

Annons:
Hitta bageri i Nykroppa - alla trevliga och mysiga bagerier i Nykroppa som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Nykroppa och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Nykroppa. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Nykroppa erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Nykroppa

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Nykroppa. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Nykroppa som passar dig.

Coop Nära
Kungsv. 8
680 90 NYKROPPA

Annons:

Fika och frallor i Nykroppa

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Nykroppa är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Nykroppa. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Nykroppa från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Nykroppa

I Nykroppa finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Nykroppa som också kan vara av intresse.

Nykroppa är en tätort i Filipstads kommun och kyrkbyn i Kroppa socken. Nykroppa ligger 13 km sydöst om Filipstad. Samhället, som ligger vid riksväg 26 var fram till början av 1970-talet en bruksort, dominerad av Nykroppa Järnverk vilket ingick i Uddeholms-koncernen.

Yta: 245,42 hektar
Invånarantal: 846, år 2010

Här kan du läsa mer om Nykroppa om du vill veta mer än saker om bagerier i Nykroppa.

I Nykroppa hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Nykroppa som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Värmland.
Annons: