Bagerier i Munkfors

Annons:
Hitta bageri i Munkfors - alla trevliga och mysiga bagerier i Munkfors som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Munkfors och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Munkfors. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Munkfors erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Munkfors

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Munkfors. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Munkfors som passar dig.

Hembageri Söta Kaka
Munkerudsv. 36
684 32 Munkfors


Café Punkten
Munkerudsv. 13
684 32 Munkfors

Annons:

Fika och frallor i Munkfors

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Munkfors är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Munkfors. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Munkfors från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Munkfors

I Munkfors finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Munkfors som också kan vara av intresse.

Munkfors är en tätort på ömse sidor om Klarälven och vid riksväg 62 cirka 60 km norr om Karlstad, Värmland. Orten är huvudsakligen belägen i Munkfors kommun, dock med en mycket liten del nordost om Stubbängen i Hagfors kommun. Munkfors är centralort och enda tätort i kommunen som bär dess namn.

Yta: 731,10 hektar
Invånarantal: 3054, år 2010

Här kan du läsa mer om Munkfors om du vill veta mer än saker om bagerier i Munkfors.

I Munkfors hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Munkfors som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Värmland.
Annons: