Bagerier i Lysvik

Annons:
Hitta bageri i Lysvik - alla trevliga och mysiga bagerier i Lysvik som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Lysvik och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Lysvik. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Lysvik erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Lysvik

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Lysvik. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Lysvik som passar dig.

Björkaholms Bakarstuga
Ransbysätter 182
686 97 Lysvik

Annons:

Fika och frallor i Lysvik

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Lysvik är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Lysvik. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Lysvik från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Lysvik

I Lysvik finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Lysvik som också kan vara av intresse.

Lysvik är en tätort i Sunne kommun och kyrkbyn i Lysviks socken. Orten ligger på östra sidan av Övre Fryken och passeras av Fryksdalsbanan.

Yta: 83 hektar
Invånarantal: 341, år 2005

Här kan du läsa mer om Lysvik om du vill veta mer än saker om bagerier i Lysvik.

I Lysvik hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Lysvik som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Värmland.
Annons: