Bagerier i Lesjöfors

Annons:
Hitta bageri i Lesjöfors - alla trevliga och mysiga bagerier i Lesjöfors som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Lesjöfors och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Lesjöfors. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Lesjöfors erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Lesjöfors

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Lesjöfors. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Lesjöfors som passar dig.

Coop Konsum Lesjöfors
Bergslagsg. 70
680 96 Lesjöfors

Annons:

Fika och frallor i Lesjöfors

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Lesjöfors är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Lesjöfors. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Lesjöfors från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Lesjöfors

I Lesjöfors finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Lesjöfors som också kan vara av intresse.

Lesjöfors är en tätort i norra Filipstads kommun. Lesjöfors är den 674:e största tätorten i Sverige och den näst största i Filipstads kommun. Lesjöfors ligger omkring 40 km norr om centralorten Filipstad och utgör en affärs- och administrationsmässig knutpunkt för den norra delen av kommunen.

Yta: 245,04 hektar
Invånarantal: 1062, år 2010

Här kan du läsa mer om Lesjöfors om du vill veta mer än saker om bagerier i Lesjöfors.

I Lesjöfors hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Lesjöfors som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Värmland.
Annons: