Bagerier i Kil

Annons:
Hitta bageri i Kil - alla trevliga och mysiga bagerier i Kil som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Kil och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Kil. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Kil erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Kil

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Kil. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Kil som passar dig.

Järnvägscafét
Stationsplan
665 30 Kil


Coop Extra
Årstidsv. 2
665 35 KIL

Annons:

Fika och frallor i Kil

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Kil är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Kil. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Kil från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Kil

I Kil finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Kil som också kan vara av intresse.

Kil är centralort och tätort i Kils kommun. Kil är en viktig järnvägsknut med trafikerade järnvägar i fem olika riktningar. Kil var och är belägen i Stora Kils socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Stora Kils landskommun.

Yta: 675,20 hektar
Invånarantal: 7842, år 2010

Här kan du läsa mer om Kil om du vill veta mer än saker om bagerier i Kil.

I Kil hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Kil som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Värmland.
Annons: