Bagerier i Karlskoga

Annons:
Hitta bageri i Karlskoga - alla trevliga och mysiga bagerier i Karlskoga som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Karlskoga och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 9 olika bagerier i Karlskoga. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Karlskoga erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Karlskoga

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Karlskoga. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Karlskoga som passar dig.

MAXI ICA Stormarknad
Gesällg. 5
691 34 Karlskoga


Karlskoga Wärdshus
Bergsmansg. 34
691 32 Karlskoga


Khatoon
Gustavsg. 15
691 34 Karlskoga


Kringlans Finbageri
Värmlandsv. 22
691 34 Karlskoga


Bagarns Brödbod i Karlskoga AB
Bergsmansg. 19
691 31 KARLSKOGA


Konditori Köp City
Sandviksv. 12
691 52 Karlskoga


Gamla Pumphuset AB
Strandparksvägen 7
691 41 Karlskoga


Coop Forum
Källmossv. 2
691 52 Karlskoga


Coop Konsum Storängen
Tranbärsv. 2
691 47 Karlskoga

Annons:

Fika och frallor i Karlskoga

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Karlskoga är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Karlskoga. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Karlskoga från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Karlskoga

I Karlskoga finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Karlskoga som också kan vara av intresse.

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här kan du läsa mer om Karlskoga om du vill veta mer än saker om bagerier i Karlskoga.

I Karlskoga hittade vi sammanlagt 9 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Karlskoga som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Värmland.
Annons: