Bagerier i Grums

Annons:
Hitta bageri i Grums - alla trevliga och mysiga bagerier i Grums som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Grums och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Grums. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Grums erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Grums

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Grums. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Grums som passar dig.

Coop Konsum Grums
Sveag. 104
664 34 GRUMS

Annons:

Fika och frallor i Grums

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Grums är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Grums. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Grums från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Grums

I Grums finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Grums som också kan vara av intresse.

Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Yta: 561,71 hektar
Invånarantal: 5025, år 2010

Här kan du läsa mer om Grums om du vill veta mer än saker om bagerier i Grums.

I Grums hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Grums som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Värmland.
Annons: