Bagerier i Filipstad

Annons:
Hitta bageri i Filipstad - alla trevliga och mysiga bagerier i Filipstad som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Filipstad och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Filipstad. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Filipstad erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Filipstad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Filipstad. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Filipstad som passar dig.

Barilla Sverige AB
Konsul Lundströms v. 11
682 33 Filipstad


ICA Kvantum
Konsul Lundströms v. 1
682 33 Filipstad


Beatrices konditori & café
Vikg. 2
682 30 FILIPSTAD


Coop Extra
Viktoriag. 1
682 30 FILIPSTAD

Annons:

Fika och frallor i Filipstad

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Filipstad är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Filipstad. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Filipstad från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Filipstad

I Filipstad finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Filipstad som också kan vara av intresse.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här kan du läsa mer om Filipstad om du vill veta mer än saker om bagerier i Filipstad.

I Filipstad hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Filipstad som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Värmland.
Annons: