Bagerier i Charlottenberg

Annons:
Hitta bageri i Charlottenberg - alla trevliga och mysiga bagerier i Charlottenberg som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Charlottenberg och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Charlottenberg. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Charlottenberg erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Charlottenberg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Charlottenberg. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Charlottenberg som passar dig.

Coop Konsum
Storg. 4
673 32 CHARLOTTENBERG

Annons:

Fika och frallor i Charlottenberg

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Charlottenberg är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Charlottenberg. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Charlottenberg från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Charlottenberg

I Charlottenberg finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Charlottenberg som också kan vara av intresse.

Charlottenberg är en tätort i västra Värmland samt centralort i Eda kommun, Värmlands län. Charlottenberg ligger 6 kilometer från gränsen till Norge. Charlottenberg har också en järnvägsstation som ligger vid Värmlandsbanan. Gränshandel förekommer i stor utsträckning i Charlottenberg då Norge har högre butikspriser, inte minst på mat och dryck.

Yta: 258,56 hektar
Invånarantal: 2215, år 2010

Här kan du läsa mer om Charlottenberg om du vill veta mer än saker om bagerier i Charlottenberg.

I Charlottenberg hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Charlottenberg som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Värmland.
Annons: