Bagerier i Tierp

Annons:
Hitta bageri i Tierp - alla trevliga och mysiga bagerier i Tierp som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Tierp och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Tierp. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Tierp erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Tierp

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Tierp. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Tierp som passar dig.

Konditori Royal
Stationsg. 1
815 38 TIERP

Annons:

Fika och frallor i Tierp

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Tierp är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Tierp. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Tierp från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Tierp

I Tierp finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Tierp som också kan vara av intresse.

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Här kan du läsa mer om Tierp om du vill veta mer än saker om bagerier i Tierp.

I Tierp hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Tierp som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Uppsala.
Annons: