Bagerier i Skutskär

Annons:
Hitta bageri i Skutskär - alla trevliga och mysiga bagerier i Skutskär som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Skutskär och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Skutskär. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Skutskär erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Skutskär

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Skutskär. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Skutskär som passar dig.

COOP
Centralg. 9
814 30 Skutskär

Annons:

Fika och frallor i Skutskär

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Skutskär är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Skutskär. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Skutskär från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Skutskär

I Skutskär finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Skutskär som också kan vara av intresse.

Skutskär är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun i Uppsala län men även innefattande Harnäs i Gävle kommun i Gävleborgs län. Älvkarlebydelen av tätorten utgör centralort i Älvkarleby kommun. Skutskär är en typisk bruksort dominerad av den Stora Enso-ägda pappersmassefabriken, Skutskärs bruk.

Yta: 735,31 hektar
Invånarantal: 6075, år 2010

Här kan du läsa mer om Skutskär om du vill veta mer än saker om bagerier i Skutskär.

I Skutskär hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Skutskär som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Uppsala.
Annons: