Bagerier i Östhammar

Annons:
Hitta bageri i Östhammar - alla trevliga och mysiga bagerier i Östhammar som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Östhammar och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Östhammar. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Östhammar erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Östhammar

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Östhammar. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Östhammar som passar dig.

Adas Kaffestuga
N. Tullportsg. 6
742 31 ÖSTHAMMAR


Angelicas Mat & Bageri
Drottningg. 3
742 31 ÖSTHAMMAR

Annons:

Fika och frallor i Östhammar

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Östhammar är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Östhammar. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Östhammar från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Östhammar

I Östhammar finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Östhammar som också kan vara av intresse.

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Här kan du läsa mer om Östhammar om du vill veta mer än saker om bagerier i Östhammar.

I Östhammar hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Östhammar som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Uppsala.
Annons: