Bagerier i Österbybruk

Annons:
Hitta bageri i Österbybruk - alla trevliga och mysiga bagerier i Österbybruk som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Österbybruk och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Österbybruk. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Österbybruk erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Österbybruk

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Österbybruk. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Österbybruk som passar dig.

Österby Hembageri AB
Torget 12
748 32 österbybruk

Annons:

Fika och frallor i Österbybruk

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Österbybruk är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Österbybruk. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Österbybruk från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Österbybruk

I Österbybruk finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Österbybruk som också kan vara av intresse.

Österbybruk (Österby bruk) är en tätort i Östhammars kommun, Uppsala län. Österbybruk hade 2 272 invånare i slutet av år 2010. Österbybruk är ett av vallonbruken och är känt för sin bevarade vallonsmedja, världens enda helt bevarade, och de båda brännstålugnarna i unikt välbevarat skick. Större tillfartsvägar är länsvägarna 290 samt 292.

Yta: 251,19 hektar
Invånarantal: 2272, år 2010

Här kan du läsa mer om Österbybruk om du vill veta mer än saker om bagerier i Österbybruk.

I Österbybruk hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Österbybruk som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Uppsala.
Annons: