Bagerier i Örsundsbro

Annons:
Hitta bageri i Örsundsbro - alla trevliga och mysiga bagerier i Örsundsbro som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Örsundsbro och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Örsundsbro. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Örsundsbro erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Örsundsbro

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Örsundsbro. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Örsundsbro som passar dig.

Bergets Gårds Pasta och Bröd AB
Fittja 51
749 62 ÖRSUNDSBRO


Kringlans BageriAnnons:

Fika och frallor i Örsundsbro

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Örsundsbro är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Örsundsbro. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Örsundsbro från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Örsundsbro

I Örsundsbro finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Örsundsbro som också kan vara av intresse.

Örsundsbro är en tätort i Enköpings kommun i Uppland, vid riksväg 55 cirka 20 km nordost om Enköping. Orten delas av Örsundaån i en sydlig och en nordlig del. I ån går gränsen mellan Gryta och Fröslunda socknar, tillika gränsen mellan gamla Hagunda och Lagunda härader och före detta landskommuner.

Yta: 164,68 hektar
Invånarantal: 1813, år 2010

Här kan du läsa mer om Örsundsbro om du vill veta mer än saker om bagerier i Örsundsbro.

I Örsundsbro hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Örsundsbro som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Uppsala.
Annons: