Bagerier i Knivsta

Annons:
Hitta bageri i Knivsta - alla trevliga och mysiga bagerier i Knivsta som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Knivsta och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Knivsta. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Knivsta erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Knivsta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Knivsta. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Knivsta som passar dig.

Knivsta Bageri och Konditori
Apoteksv. 11
741 42 Knivsta

Annons:

Fika och frallor i Knivsta

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Knivsta är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Knivsta. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Knivsta från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Knivsta

I Knivsta finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Knivsta som också kan vara av intresse.

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Här kan du läsa mer om Knivsta om du vill veta mer än saker om bagerier i Knivsta.

I Knivsta hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Knivsta som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Uppsala.
Annons: