Bagerier i Gimo

Annons:
Hitta bageri i Gimo - alla trevliga och mysiga bagerier i Gimo som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Gimo och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Gimo. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Gimo erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Gimo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Gimo. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Gimo som passar dig.

Roslagsbröd AB
Fabriksg. 13
747 42 Gimo

Annons:

Fika och frallor i Gimo

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Gimo är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Gimo. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Gimo från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Gimo

I Gimo finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Gimo som också kan vara av intresse.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan du läsa mer om Gimo om du vill veta mer än saker om bagerier i Gimo.

I Gimo hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Gimo som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Uppsala.
Annons: