Bagerier i Enköping

Annons:
Hitta bageri i Enköping - alla trevliga och mysiga bagerier i Enköping som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Enköping och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 6 olika bagerier i Enköping. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Enköping erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Enköping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Enköping. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Enköping som passar dig.

Café Samt AB
Rådhusg. 4
745 31 ENKÖPING


Brödboden I Enköping AB
Torgg. 28 A
745 31 ENKÖPING


Quiche Bageriet I Mälardalen AB
Doktor Westerlunds g. 18
745 63 Enköping


Douglah Sweets AB
Bergvretsg. 1
749 44 ENKÖPING


Coop Forum
Ö. Ringg. 21
749 35 ENKÖPING


Tammerfors Konditori AB
Kyrkog. 28 A
745 31 ENKÖPING

Annons:

Fika och frallor i Enköping

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Enköping är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Enköping. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Enköping från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Enköping

I Enköping finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Enköping som också kan vara av intresse.

Enköping är en tätort i Uppland och centralort i Enköpings kommun, Uppsala län. Enköping är beläget vid motorvägen E18 och Mälarbanan vid Mälarens norra strand. Enköpingsån rinner genom orten. Enköpings slogan Sveriges närmaste stad myntades 1965 av reklamchef vid Bahco, Bertil Danielsson.

Yta: 1 066,70 hektar
Invånarantal: 21121, år 2010

Här kan du läsa mer om Enköping om du vill veta mer än saker om bagerier i Enköping.

I Enköping hittade vi sammanlagt 6 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Enköping som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Uppsala.
Annons: