Bagerier i Bålsta

Annons:
Hitta bageri i Bålsta - alla trevliga och mysiga bagerier i Bålsta som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Bålsta och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Bålsta. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Bålsta erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Bålsta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Bålsta. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Bålsta som passar dig.

Bålsta BagarN AB
Sköldv. 2
746 50 Bålsta


HB Kvarnens Skafferi
Backa Kvarns v. 8
746 93 BÅLSTA


Oliver Jansson
Spovv. 30
746 33 BÅLSTA

Annons:

Fika och frallor i Bålsta

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Bålsta är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Bålsta. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Bålsta från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Bålsta

I Bålsta finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Bålsta som också kan vara av intresse.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du läsa mer om Bålsta om du vill veta mer än saker om bagerier i Bålsta.

I Bålsta hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Bålsta som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Uppsala.
Annons: