Bagerier i Alunda

Annons:
Hitta bageri i Alunda - alla trevliga och mysiga bagerier i Alunda som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Alunda och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Alunda. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Alunda erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Alunda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Alunda. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Alunda som passar dig.

Centrumkonditoriet Alunda
Centrumv. 6
747 31 ALUNDA

Annons:

Fika och frallor i Alunda

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Alunda är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Alunda. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Alunda från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Alunda

I Alunda finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Alunda som också kan vara av intresse.

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

Här kan du läsa mer om Alunda om du vill veta mer än saker om bagerier i Alunda.

I Alunda hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Alunda som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Uppsala.
Annons: