Bagerier i Vaxholm

Annons:
Hitta bageri i Vaxholm - alla trevliga och mysiga bagerier i Vaxholm som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Vaxholm och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Vaxholm. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Vaxholm erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Vaxholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Vaxholm. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Vaxholm som passar dig.

Waxholmsbagarna
Söderhamnen 6
185 31 VAXHOLM


Elimat i Stockholm AB
Björngårdsgatan 15
185 21 Vaxholm

Annons:

Fika och frallor i Vaxholm

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Vaxholm är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Vaxholm. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Vaxholm från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Vaxholm

I Vaxholm finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Vaxholm som också kan vara av intresse.

Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Yta: 163,97 hektar
Invånarantal: 4 857, år 2010

Här kan du läsa mer om Vaxholm om du vill veta mer än saker om bagerier i Vaxholm.

I Vaxholm hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Vaxholm som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: