Bagerier i Västerhaninge

Annons:
Hitta bageri i Västerhaninge - alla trevliga och mysiga bagerier i Västerhaninge som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Västerhaninge och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Västerhaninge. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Västerhaninge erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Västerhaninge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Västerhaninge. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Västerhaninge som passar dig.

Barberini Bakery AB
Verkstadsv. 4
137 37 Västerhaninge


Paus Bagarstuga
Västerhaninge Centrum
137 38 VÄSTERHANINGE


Östnora Gamla Skola
Östnorav. 1
137 91 Västerhaninge


Tm 2 Bageri HB
Västerhaninge Centrum
137 42 Västerhaninge

Annons:

Fika och frallor i Västerhaninge

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Västerhaninge är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Västerhaninge. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Västerhaninge från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Västerhaninge

I Västerhaninge finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Västerhaninge som också kan vara av intresse.

Västerhaninge är en tätort och en kommundel som ingår i Haninge kommun på Södertörn. Tätorten och kommundelen angränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot Jordbro i söder av ett öppet jordbrukslandskap.

Yta: 931,56 hektar
Invånarantal: 15 134, år 2010

Här kan du läsa mer om Västerhaninge om du vill veta mer än saker om bagerier i Västerhaninge.

I Västerhaninge hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Västerhaninge som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: