Bagerier i Värmdö

Annons:
Hitta bageri i Värmdö - alla trevliga och mysiga bagerier i Värmdö som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Värmdö och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Värmdö. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Värmdö erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Värmdö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Värmdö. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Värmdö som passar dig.

Coop Konsum
Skärgårdsv. 262
139 31 Värmdö


Systrarna Delselius
Skärgårdsv. 158
139 36 VÄRMDÖ

Annons:

Fika och frallor i Värmdö

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Värmdö är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Värmdö. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Värmdö från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Värmdö

I Värmdö finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Värmdö som också kan vara av intresse.

Värmdö kommun är en kommun i Stockholms län. Centralorten Gustavsberg ligger två mil öster om Stockholm. Kommunen är huvudsakligen belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med en mindre del (Nämdö distrikt) i nordöstra Södermanland. Värmdö kommun omfattar stora delar av Stockholms södra skärgård.

Yta: 456,58 km2
Invånarantal: 41 107, år 2015

Här kan du läsa mer om Värmdö om du vill veta mer än saker om bagerier i Värmdö.

I Värmdö hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Värmdö som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: