Bagerier i Vårby

Annons:
Hitta bageri i Vårby - alla trevliga och mysiga bagerier i Vårby som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Vårby och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Vårby. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Vårby erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Vårby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Vårby. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Vårby som passar dig.

Aryzta Nordic AB
Lindvretsv. 9
143 46 VÅRBY


Amores Bageri
Bäckgårdsv. 13
143 41 Vårby

Annons:

Fika och frallor i Vårby

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Vårby är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Vårby. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Vårby från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Vårby

I Vårby finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Vårby som också kan vara av intresse.

Vårby är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse ingår i tätorten Stockholm. Troligen kom människor till Vårby-Masmoområdet redan under stenåldern. Strandlinjen låg cirka 30 meter högre än idag och Östersjön gick in med en grund vik vid Masmo.

Yta: 6,5 km2
Invånarantal: 10 115, år 2011

Här kan du läsa mer om Vårby om du vill veta mer än saker om bagerier i Vårby.

I Vårby hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Vårby som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: