Bagerier i Vällingby

Annons:
Hitta bageri i Vällingby - alla trevliga och mysiga bagerier i Vällingby som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Vällingby och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Vällingby. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Vällingby erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Vällingby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Vällingby. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Vällingby som passar dig.

Pallas AB, Konditori
Vällingby Torg 9
162 65 Vällingby


Matital AB
Siktg. 12
162 50 Vällingby


Konditori Pallas AB
Vällingbyplan 3
162 65 Vällingby


Okur & Co AB
Vällingbyplan 3
162 65 Vällingby


Coop Extra Och Butiksbageri
Pajalag. 38
162 65 Vällingby

Annons:

Fika och frallor i Vällingby

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Vällingby är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Vällingby. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Vällingby från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Vällingby

I Vällingby finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Vällingby som också kan vara av intresse.

Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Yta:
Invånarantal: 71 768, år 2011

Här kan du läsa mer om Vällingby om du vill veta mer än saker om bagerier i Vällingby.

I Vällingby hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Vällingby som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: