Bagerier i Vallentuna

Annons:
Hitta bageri i Vallentuna - alla trevliga och mysiga bagerier i Vallentuna som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Vallentuna och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Vallentuna. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Vallentuna erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Vallentuna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Vallentuna. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Vallentuna som passar dig.

Vallentuna Stenugnsbageri
Allév. 6
186 39 VALLENTUNA


Vallentuna Konditori HB
Centralv. 1
186 31 VALLENTUNA


Kak-Mäster Conny Andersson AB
Svampskogsv. 154
186 55 VALLENTUNA


Coop Extra
Torggatan 14
186 31 VALLENTUNA

Annons:

Fika och frallor i Vallentuna

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Vallentuna är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Vallentuna. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Vallentuna från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Vallentuna

I Vallentuna finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Vallentuna som också kan vara av intresse.

Vallentuna är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Vallentuna kommun i Stockholms län men även innefattande Täby kyrkby i Täby kommun. Vallentunadelen av tätorten utgör centralort i Vallentuna kommun.

Yta: 1 595,50 ha
Invånarantal: 29 519, år 2010

Här kan du läsa mer om Vallentuna om du vill veta mer än saker om bagerier i Vallentuna.

I Vallentuna hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Vallentuna som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: