Bagerier i Sundbyberg

Annons:
Hitta bageri i Sundbyberg - alla trevliga och mysiga bagerier i Sundbyberg som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Sundbyberg och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 7 olika bagerier i Sundbyberg. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Sundbyberg erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Sundbyberg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Sundbyberg. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Sundbyberg som passar dig.

Grillska Gymnasiet i Sundbyberg
Prästgårdsg. 1
172 32 Sundbyberg


Burek Bageri
Tuleg. 4
172 78 Sundbyberg


Bageri Passion
Landsv. 45
172 65 Sundbyberg


Sweet Treat Café
Tuleg. 31
172 78 Sundbyberg


Selg, Jelena
Stationsg. 1
172 68 SUNDBYBERG


Solna Surdegsstugan AB
Skvadronsbacken 35
174 47 Sundbyberg


Princesskonditoriet
Stureg. 20
172 31 SUNDBYBERG

Annons:

Fika och frallor i Sundbyberg

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Sundbyberg är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Sundbyberg. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Sundbyberg från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Sundbyberg

I Sundbyberg finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Sundbyberg som också kan vara av intresse.

Sundbybergs kommun eller Sundbybergs stad är en kommun i Stockholms län. Den kommunala administrationen är belägen i stadsdelen Hallonbergen. Kommunens tätbebyggelse ingår i sin helhet i tätorten Stockholm. Sundbybergs kommun är Sveriges till ytan minsta.

Yta: 8,79 km2
Invånarantal: 46 110, år 2015

Här kan du läsa mer om Sundbyberg om du vill veta mer än saker om bagerier i Sundbyberg.

I Sundbyberg hittade vi sammanlagt 7 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Sundbyberg som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: