Bagerier i Stockholm

Annons:
Hitta bageri i Stockholm - alla trevliga och mysiga bagerier i Stockholm som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Stockholm och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 7 olika bagerier i Stockholm. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Stockholm erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Stockholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Stockholm. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Stockholm som passar dig.

Ritorno
Odeng. 78
113 22 STOCKHOLM


Bageriet Bulleboden
Parmmätarg. 7
112 24 Stockholm


Norra Strand Bageriet
Pontonjärg. 21
112 37 Stockholm


Naturbageriet Sattva
St. Nyg. 6
111 27 Stockholm


Bageriet 1935
Rålambsv. 65
112 56 STOCKHOLM


Banérbageriet
Banérg. 29
115 22 STOCKHOLM


Broms
Karlav. 76
114 59 Stockholm

Annons:

Fika och frallor i Stockholm

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Stockholm är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Stockholm. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Stockholm från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Stockholm

I Stockholm finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Stockholm som också kan vara av intresse.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här kan du läsa mer om Stockholm om du vill veta mer än saker om bagerier i Stockholm.

I Stockholm hittade vi sammanlagt 7 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Stockholm som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: