Bagerier i Spånga

Annons:
Hitta bageri i Spånga - alla trevliga och mysiga bagerier i Spånga som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Spånga och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 6 olika bagerier i Spånga. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Spånga erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Spånga

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Spånga. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Spånga som passar dig.

Café Tindra i Spånga
Sörgårdsv. 24
163 51 SPÅNGA


Circle K
Duvbov. 170
163 41 Spånga


Coop Nära
Duvbov. 107
163 40 SPÅNGA


Mikael Ohlssons Hembageri AB
Sörgårdsv. 24
163 51 SPÅNGA


Stockholms Sweets
Glömmingegränd 18 A
163 62 SPÅNGA


Coop Konsum
Värsta Allé 4
163 51 SPÅNGA

Annons:

Fika och frallor i Spånga

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Spånga är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Spånga. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Spånga från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Spånga

I Spånga finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Spånga som också kan vara av intresse.

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Här kan du läsa mer om Spånga om du vill veta mer än saker om bagerier i Spånga.

I Spånga hittade vi sammanlagt 6 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Spånga som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: