Bagerier i Sorunda

Annons:
Hitta bageri i Sorunda - alla trevliga och mysiga bagerier i Sorunda som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Sorunda och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Sorunda. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Sorunda erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Sorunda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Sorunda. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Sorunda som passar dig.

Coop Nära
Spångbro
148 70 Sorunda

Annons:

Fika och frallor i Sorunda

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Sorunda är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Sorunda. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Sorunda från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Sorunda

I Sorunda finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Sorunda som också kan vara av intresse.

Sorunda är en tätort i Nynäshamns kommun bestående av flera mindre byar där även Sorunda kyrka ligger, sockenkyrka i Sorunda socken. Nära kyrkan ligger en tingshög.

Yta: 110,32 hektar
Invånarantal: 1 307, år 2010

Här kan du läsa mer om Sorunda om du vill veta mer än saker om bagerier i Sorunda.

I Sorunda hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Sorunda som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: