Bagerier i Sollentuna

Annons:
Hitta bageri i Sollentuna - alla trevliga och mysiga bagerier i Sollentuna som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Sollentuna och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 7 olika bagerier i Sollentuna. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Sollentuna erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Sollentuna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Sollentuna. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Sollentuna som passar dig.

Figges Bageri & Konditori
Edsbergs Torg 14
192 52 Sollentuna


Maxi ICA Stormarknad Häggvik
Mossv. 1
191 62 Sollentuna


Runby Bageri & Konditori KB
Rotebro Torg 1
192 68 SOLLENTUNA


Salvatore Bageri AB
Tolvmansv. 22
192 70 Sollentuna


Balders Bröd
Sollentunav. 163 -165 Sollentuna Centrum
191 47 SOLLENTUNA


Gateau
Allfarv. 21
191 47 SOLLENTUNA


Taha Bageri & Livsmedel
Kruthornsv. 4
192 32 Sollentuna

Annons:

Fika och frallor i Sollentuna

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Sollentuna är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Sollentuna. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Sollentuna från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Sollentuna

I Sollentuna finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Sollentuna som också kan vara av intresse.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här kan du läsa mer om Sollentuna om du vill veta mer än saker om bagerier i Sollentuna.

I Sollentuna hittade vi sammanlagt 7 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Sollentuna som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: