Bagerier i Sköndal

Annons:
Hitta bageri i Sköndal - alla trevliga och mysiga bagerier i Sköndal som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Sköndal och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Sköndal. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Sköndal erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Sköndal

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Sköndal. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Sköndal som passar dig.

Bonanza Bakery AB
Bengt Bagares Gränd 1
128 66 SKÖNDAL

Annons:

Fika och frallor i Sköndal

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Sköndal är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Sköndal. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Sköndal från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Sköndal

I Sköndal finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Sköndal som också kan vara av intresse.

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånarantal: 7585, år 2012

Här kan du läsa mer om Sköndal om du vill veta mer än saker om bagerier i Sköndal.

I Sköndal hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Sköndal som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: