Bagerier i Skogås

Annons:
Hitta bageri i Skogås - alla trevliga och mysiga bagerier i Skogås som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Skogås och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Skogås. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Skogås erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Skogås

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Skogås. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Skogås som passar dig.

Solberga Konfektyrfabrik AB
Speditionsv. 25
142 50 SKOGÅS


Polfärskt Bröd Stockholm Syd
Dumperv. 5
142 50 SKOGÅS


Myrans Bullar & Bak I Haninge AB
Lyftkransv. 5
142 50 SKOGÅS

Annons:

Fika och frallor i Skogås

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Skogås är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Skogås. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Skogås från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Skogås

I Skogås finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Skogås som också kan vara av intresse.

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Här kan du läsa mer om Skogås om du vill veta mer än saker om bagerier i Skogås.

I Skogås hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Skogås som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: