Bagerier i Skarpnäck

Annons:
Hitta bageri i Skarpnäck - alla trevliga och mysiga bagerier i Skarpnäck som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Skarpnäck och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Skarpnäck. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Skarpnäck erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Skarpnäck

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Skarpnäck. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Skarpnäck som passar dig.

Pita Orientbröd AB
Flygfältsg. 1
128 30 Skarpnäck


Pita Orientbröd AB
Flygfältsg. 1
128 30 Skarpnäck


Bagaren & Smeten AB
Tätorpsv. 108
128 31 SKARPNÄCK

Annons:

Fika och frallor i Skarpnäck

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Skarpnäck är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Skarpnäck. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Skarpnäck från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Skarpnäck

I Skarpnäck finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Skarpnäck som också kan vara av intresse.

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Yta: 283 hektar
Invånarantal: 11086, år 2010

Här kan du läsa mer om Skarpnäck om du vill veta mer än saker om bagerier i Skarpnäck.

I Skarpnäck hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Skarpnäck som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: