Bagerier i Skärholmen

Annons:
Hitta bageri i Skärholmen - alla trevliga och mysiga bagerier i Skärholmen som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Skärholmen och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Skärholmen. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Skärholmen erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Skärholmen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Skärholmen. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Skärholmen som passar dig.

Apanachi Fruits AB
Eksätrav. 473
127 38 SKÄRHOLMEN


Bredängs Konditori & Bageri
Bredängstorget 11
127 34 SKÄRHOLMEN


Elsaborgs Taverna AB
Ängsholmsgränd 11
127 42 Skärholmen


Sätra Konditori & Bageri
Sätra Torg 18
127 38 SKÄRHOLMEN

Annons:

Fika och frallor i Skärholmen

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Skärholmen är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Skärholmen. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Skärholmen från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Skärholmen

I Skärholmen finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Skärholmen som också kan vara av intresse.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du läsa mer om Skärholmen om du vill veta mer än saker om bagerier i Skärholmen.

I Skärholmen hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Skärholmen som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: