Bagerier i Sigtuna

Annons:
Hitta bageri i Sigtuna - alla trevliga och mysiga bagerier i Sigtuna som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Sigtuna och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Sigtuna. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Sigtuna erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Sigtuna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Sigtuna. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Sigtuna som passar dig.

Tant Bruns Kaffestuga
Laurentii Gränd 3
193 30 SIGTUNA


Bagarboden SG
Stora g. 50
193 30 SIGTUNA


Karneheds Restaurang HB
St. Torget 4 D
193 30 SIGTUNA

Annons:

Fika och frallor i Sigtuna

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Sigtuna är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Sigtuna. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Sigtuna från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Sigtuna

I Sigtuna finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Sigtuna som också kan vara av intresse.

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Yta: 456,66 hektar
Invånarantal: 8444, år 2010

Här kan du läsa mer om Sigtuna om du vill veta mer än saker om bagerier i Sigtuna.

I Sigtuna hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Sigtuna som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: