Bagerier i Segeltorp

Annons:
Hitta bageri i Segeltorp - alla trevliga och mysiga bagerier i Segeltorp som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Segeltorp och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Segeltorp. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Segeltorp erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Segeltorp

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Segeltorp. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Segeltorp som passar dig.

Delicato Bakverk AB
Grenv. 9
141 71 SEGELTORP


Ayhan Bageri AB
Kilv. 30
141 74 Segeltorp

Annons:

Fika och frallor i Segeltorp

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Segeltorp är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Segeltorp. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Segeltorp från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Segeltorp

I Segeltorp finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Segeltorp som också kan vara av intresse.

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånarantal: 11 870, år 2011

Här kan du läsa mer om Segeltorp om du vill veta mer än saker om bagerier i Segeltorp.

I Segeltorp hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Segeltorp som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: