Bagerier i Saltsjöbaden

Annons:
Hitta bageri i Saltsjöbaden - alla trevliga och mysiga bagerier i Saltsjöbaden som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Saltsjöbaden och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Saltsjöbaden. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Saltsjöbaden erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Saltsjöbaden

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Saltsjöbaden. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Saltsjöbaden som passar dig.

Kringelgården
Sturev. 15
133 38 Saltsjöbaden


Circle K
Solsidev. 2
133 31 SALTSJÖBADEN


Pia Kärrberg Konsult AB
Berguddsv. 83
133 33 SALTSJÖBADEN

Annons:

Fika och frallor i Saltsjöbaden

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Saltsjöbaden är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Saltsjöbaden. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Saltsjöbaden från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Saltsjöbaden

I Saltsjöbaden finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Saltsjöbaden som också kan vara av intresse.

Saltsjöbaden är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Saltsjöbaden/Fisksätra. Saltsjöbaden omfattar Neglingeön, en halvö på cirka 75 hektar som ligger mellan Baggensfjärden och Neglingeviken och är förenad med fastlandet genom ett näs vid Rösunda.

Yta: 541,94 hektar
Invånarantal: 9 491, år 2010

Här kan du läsa mer om Saltsjöbaden om du vill veta mer än saker om bagerier i Saltsjöbaden.

I Saltsjöbaden hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Saltsjöbaden som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: