Bagerier i Saltsjö-Boo

Annons:
Hitta bageri i Saltsjö-Boo - alla trevliga och mysiga bagerier i Saltsjö-Boo som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Saltsjö-Boo och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 7 olika bagerier i Saltsjö-Boo. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Saltsjö-Boo erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Saltsjö-Boo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Saltsjö-Boo. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Saltsjö-Boo som passar dig.

Grays Bakery AB
Sprängarv. 13
132 38 Saltsjö


Lindeberg Bageri och Konditori
LOKAL 37 ORMINGE CENTRUM 37
132 30 Saltsjö


Centralkonditoriet
Värmdöv. 630
132 41 Saltsjö


Bagerigrossisten AB
Sprängarv. 3
132 38 Saltsjö


Sophies Raw AB
Trollsjöv. 30
132 46 SALTSJÖ-BOO


Coop Extra
Ormingeplan 3
132 30 Saltsjö


Kringlangruppen AB
072 - 250 42 06


Annons:

Fika och frallor i Saltsjö-Boo

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Saltsjö-Boo är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Saltsjö-Boo. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Saltsjö-Boo från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Saltsjö-Boo

I Saltsjö-Boo finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Saltsjö-Boo som också kan vara av intresse.

Boo är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Boo belägen på västra delen av ön Värmdö öster om Skurusundet. De äldsta kända namnen på Boo-trakten är Hargsö, Övre Orminge och Yttre Orminge, som under vikingatiden var tre separata öar.

Yta: 1 625,93 hektar
Invånarantal: 24 052, år 2010

Här kan du läsa mer om Saltsjö-Boo om du vill veta mer än saker om bagerier i Saltsjö-Boo.

I Saltsjö-Boo hittade vi sammanlagt 7 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Saltsjö-Boo som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: