Bagerier i Rönninge

Annons:
Hitta bageri i Rönninge - alla trevliga och mysiga bagerier i Rönninge som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Rönninge och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Rönninge. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Rönninge erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Rönninge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Rönninge. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Rönninge som passar dig.

Rönninge Kaffestuga
Rönninge Torg 2
144 61 Rönninge


Coop Konsum
Dånviksv. 11
144 61 Rönninge

Annons:

Fika och frallor i Rönninge

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Rönninge är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Rönninge. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Rönninge från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Rönninge

I Rönninge finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Rönninge som också kan vara av intresse.

Rönninge är en kommundel och tidigare tätort i Salems kommun, Stockholms län. Numera anses Rönninge i befolkningsstatistiskt hänseende vara sammanvuxet med tätorten Tumba. Namnet "Rönninge" förekommer första gången i slutet av 1500-talet som benämning på ett nyanlagt torp underställt Uttringe.

Yta: 7,57 km2
Invånarantal: 15 205, år 2010

Här kan du läsa mer om Rönninge om du vill veta mer än saker om bagerier i Rönninge.

I Rönninge hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Rönninge som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: