Bagerier i Rimbo

Annons:
Hitta bageri i Rimbo - alla trevliga och mysiga bagerier i Rimbo som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Rimbo och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Rimbo. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Rimbo erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Rimbo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Rimbo. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Rimbo som passar dig.

Smörgåstårteriet I Sverige AB
V. Syninge 37
762 92 RIMBO

Annons:

Fika och frallor i Rimbo

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Rimbo är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Rimbo. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Rimbo från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Rimbo

I Rimbo finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Rimbo som också kan vara av intresse.

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Här kan du läsa mer om Rimbo om du vill veta mer än saker om bagerier i Rimbo.

I Rimbo hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Rimbo som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: