Bagerier i Ösmo

Annons:
Hitta bageri i Ösmo - alla trevliga och mysiga bagerier i Ösmo som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ösmo och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Ösmo. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ösmo erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ösmo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ösmo. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ösmo som passar dig.

ICA Supermarket i Ösmo
Ösmo Centrum 5
148 30 ösmo

Annons:

Fika och frallor i Ösmo

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ösmo är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ösmo. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ösmo från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ösmo

I Ösmo finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ösmo som också kan vara av intresse.

Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Yta: 219,37 hektar
Invånarantal: 3911, år 2010

Här kan du läsa mer om Ösmo om du vill veta mer än saker om bagerier i Ösmo.

I Ösmo hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ösmo som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: