Bagerier i Nynäshamn

Annons:
Hitta bageri i Nynäshamn - alla trevliga och mysiga bagerier i Nynäshamn som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Nynäshamn och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 8 olika bagerier i Nynäshamn. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Nynäshamn erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Nynäshamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Nynäshamn. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Nynäshamn som passar dig.

Chokladhuset
Ängg. 5
149 50 Nynäshamn


Botum AB
Tallgränd 1
149 34 Nynäshamn


Jannis Café
Stadshusgränd
149 30 Nynäshamn


Nynäsbageriet
Sandtorpsv. 4
149 45 Nynäshamn


Coop Konsum
Centralg. 11
149 31 NYNÄSHAMN


Bialk Konditori och Bageri AB
Fredsg. 13
149 30 Nynäshamn


Dözen Bageri HB
Stadshusgränd 2 A
149 30 Nynäshamn


Em Glass & Bageri AB
Hacktorpsv. 40
149 41 Nynäshamn

Annons:

Fika och frallor i Nynäshamn

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Nynäshamn är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Nynäshamn. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Nynäshamn från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Nynäshamn

I Nynäshamn finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Nynäshamn som också kan vara av intresse.

Nynäshamn är en tätort samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län. Nynäshamn är beläget längst söderut på Södertörn, 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

Yta: 667,58 hektar
Invånarantal: 13 510, år 2010

Här kan du läsa mer om Nynäshamn om du vill veta mer än saker om bagerier i Nynäshamn.

I Nynäshamn hittade vi sammanlagt 8 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Nynäshamn som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: