Bagerier i Norsborg

Annons:
Hitta bageri i Norsborg - alla trevliga och mysiga bagerier i Norsborg som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Norsborg och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Norsborg. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Norsborg erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Norsborg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Norsborg. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Norsborg som passar dig.

Emil El - Hayek Forno Emilio Orient Koncept
Mimers v. 2
145 70 NORSBORG


Libanesiska Bageriet I Stockholm AB
Gesällv. 6
145 63 NORSBORG


Forno Emilio AB
Mimers v. 2
145 70 NORSBORG


Frans Bagare AB
Kumla Gårdsv. 9
145 63 NORSBORG

Annons:

Fika och frallor i Norsborg

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Norsborg är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Norsborg. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Norsborg från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Norsborg

I Norsborg finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Norsborg som också kan vara av intresse.

Hallunda-Norsborg är en del av tätorten Stockholm och en kommundel i nordligaste delen av Botkyrka kommun i södra Stockholms län. Norsborg var tidigast en lantegendom i Botkyrka socken, belägen vid en vik av Vårbyfjärden och med en del av ägorna stötande till Bornsjön, jämte Kärsby och Tomtberga med en areal av 350 hektar.

Yta: 350 hektar
Invånarantal: , år

Här kan du läsa mer om Norsborg om du vill veta mer än saker om bagerier i Norsborg.

I Norsborg hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Norsborg som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: