Bagerier i Norrtälje

Annons:
Hitta bageri i Norrtälje - alla trevliga och mysiga bagerier i Norrtälje som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Norrtälje och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Norrtälje. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Norrtälje erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Norrtälje

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Norrtälje. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Norrtälje som passar dig.

Tösse Konditori
Sjötullsg. 2
761 30 Norrtälje


Youthatch AB
Bolkav. 11 B
761 42 NORRTÄLJE

Annons:

Fika och frallor i Norrtälje

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Norrtälje är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Norrtälje. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Norrtälje från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Norrtälje

I Norrtälje finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Norrtälje som också kan vara av intresse.

Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Yta: 754 hektar
Invånarantal: 17 675, år 2011

Här kan du läsa mer om Norrtälje om du vill veta mer än saker om bagerier i Norrtälje.

I Norrtälje hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Norrtälje som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: