Bagerier i Nacka

Annons:
Hitta bageri i Nacka - alla trevliga och mysiga bagerier i Nacka som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Nacka och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 6 olika bagerier i Nacka. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Nacka erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Nacka

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Nacka. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Nacka som passar dig.

Maxi ICA Stormarknad Nacka
Per Hallströms v. 15
131 39 NACKA


ICA Kvantum Sickla
Siroccog. 4 Sickla Köpkvarter
131 54 Nacka


Pappa Lee bakery
Finntorpsv. 1
131 36 Nacka


Kabena AB
Ryssviksv. 2
131 36 Nacka


Lilla Bageriet I Murjek AB
Ugglev. 17 A
131 44 NACKA


Bageri Kaveln
Skvaltans v. 15
131 39 NACKA

Annons:

Fika och frallor i Nacka

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Nacka är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Nacka. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Nacka från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Nacka

I Nacka finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Nacka som också kan vara av intresse.

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Här kan du läsa mer om Nacka om du vill veta mer än saker om bagerier i Nacka.

I Nacka hittade vi sammanlagt 6 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Nacka som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: