Bagerier i Märsta

Annons:
Hitta bageri i Märsta - alla trevliga och mysiga bagerier i Märsta som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Märsta och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Märsta. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Märsta erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Märsta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Märsta. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Märsta som passar dig.

Lunda Livs
Vålsta
195 93 MÄRSTA


Stora Coop
V. Bang. 2
195 40 MÄRSTA


Gaziantep Baklava HB
Nymärsta Torg 5
195 30 Märsta


Ninas Bageri AB
Solg. 2
195 58 Märsta


Brödboden
Nymärsta Gränd 5 Märsta Centrum
195 30 Märsta

Annons:

Fika och frallor i Märsta

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Märsta är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Märsta. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Märsta från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Märsta

I Märsta finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Märsta som också kan vara av intresse.

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Här kan du läsa mer om Märsta om du vill veta mer än saker om bagerier i Märsta.

I Märsta hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Märsta som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: