Bagerier i Ljusterö

Annons:
Hitta bageri i Ljusterö - alla trevliga och mysiga bagerier i Ljusterö som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ljusterö och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Ljusterö. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ljusterö erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ljusterö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ljusterö. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ljusterö som passar dig.

Linanäs Skeppskrog och Hembageri
Linanäsv. 101
184 97 LJUSTERÖ

Annons:

Fika och frallor i Ljusterö

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ljusterö är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ljusterö. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ljusterö från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ljusterö

I Ljusterö finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ljusterö som också kan vara av intresse.

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånarantal: 1 591, år

Här kan du läsa mer om Ljusterö om du vill veta mer än saker om bagerier i Ljusterö.

I Ljusterö hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ljusterö som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: