Bagerier i Lidingö

Annons:
Hitta bageri i Lidingö - alla trevliga och mysiga bagerier i Lidingö som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Lidingö och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 7 olika bagerier i Lidingö. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Lidingö erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Lidingö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Lidingö. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Lidingö som passar dig.

Eu Commerce Företagsförmedlingen
Svedjev. 47
181 47 LIDINGÖ


Stockholm Sjö och Landtaxi AB
Bageriet Kringlan
Högsätrav. 2
181 58 LIDINGÖ


Wienerkonditoriet På Lidingö AB
Förrådsv. 2
181 41 LIDINGÖ


Lidingö Bröd & Pâtisserie
Stockholmsv. 40
181 32 LIDINGÖ


Vivels Café & brödbod
Agav. 3
181 39 Lidingö


Högberga Bageri
Banv. 23
181 65 LIDINGÖ

Annons:

Fika och frallor i Lidingö

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Lidingö är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Lidingö. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Lidingö från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Lidingö

I Lidingö finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Lidingö som också kan vara av intresse.

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här kan du läsa mer om Lidingö om du vill veta mer än saker om bagerier i Lidingö.

I Lidingö hittade vi sammanlagt 7 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Lidingö som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: