Bagerier i Kista

Annons:
Hitta bageri i Kista - alla trevliga och mysiga bagerier i Kista som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Kista och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Kista. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Kista erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Kista

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Kista. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Kista som passar dig.

Complé Konditori
Danmarksg. 15 KISTA GALLERIA
164 42 KISTA


Mb Scandinavian All Service AB
Hanstav. 51
164 53 KISTA


Mah Konditori
Vejleg. 9
164 44 KISTA


Cheesecake Palace AB
Borgarfjordsg. 12
164 55 KISTA


Gateau AB
Kista Galleria
164 40 KISTA

Annons:

Fika och frallor i Kista

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Kista är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Kista. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Kista från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Kista

I Kista finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Kista som också kan vara av intresse.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du läsa mer om Kista om du vill veta mer än saker om bagerier i Kista.

I Kista hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Kista som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Stockholm.
Annons: